💫 SHINE BY STINE 💫

BETTER TOGETHER - TEAM SHINE BY STINE

Med mig som coach, vil jeg gerne ramme så bredt som muligt – om du er i det ene eller det andet forløb. Derfor er der teamsamling inkluderet i atletforløbene, hvilket skyldes flere årsager;

Sammenhold, støtte, motivation, nærvær og udvikling. Alle parametre er super vigtige, og SKAL indgå i et forløb hos mig.

Når du skal indtage scenen til en konkurrence, skal det gøres med overskud, selvsikkerhed og med SHINE. Derfor øver vi foran, og med, hinanden, for at blive så gode som muligt! De erfaringer pigerne tager med sig, er enormt givende, og viser sig altid at være guld værd!

“På teamet er vi ikke bare en del af et team. Vi udvikler os, opbygger mod og selvtillid, og får SÅ mange unikke venskaber, samt en fantastisk følelse af sammenhold. Det er så fedt” 💫

💫 TIME TO SHINE - SHINE BY STINE 💫

DET SIGER KLIENTERNE OM MIG

Udtalelser fra nogle af mine nuværende og tidligere klienter på team Shine by Stine

"Som coach er stine fantastisk. Hun er støttende, motiverende, og er der altid 100% for en.

Hun har fokus på det fysiske, men vægter i lige så høj grad det mentale, hvilket jeg virkelig sætter stor pris på!

Derudover er hun god til at imødekomme ens ønsker og behov, og så laver hun bare de LÆKRESTE opskrifter og de vildeste træningsprogrammer!

Jeg føler mig så tryg i hendes hænder, og giver hende de varmeste anbefalinger 💕✨"
Laura Poulsen
Vægtøgningsforløb
"Forløbet hos Stine er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Hun har ikke kun formået at få mig i bedre form, men ændret hele min tilgang til kost og træning, og lært mig hvor meget min krop faktisk kan klare! Jeg bliver ALTID presset til det sidste under træningerne, og jeg har aldrig været stærkere!

Stine er ikke bare en coach. Hun hjælper mig igennem frustrationer og giver de bedste peptalks, når jeg har brug for det - ligegyldigt hvornår jeg skriver. Jeg kan helt sikkert anbefale Stine - hele min udvikling havde ikke været mulig uden samarbejdet med hende ❤️"
Amanda Holm
Atletforløb
"Som coach er Stine meget mere end bare en coach! Igennem mit forløb har hun været ved min side, hun har guidet, opmuntret og ikke mindst, givet mig troen på mig selv.

Jeg har fået den støtte, motivation og tryghed jeg har haft behov for, hvilket både kan ses fysisk og mærkes mentalt. Hun er ikke blot en coach - hun er også en kæmpe inspiration og et forbillede for mange af os!"
Maria Schack
Vægttabsforløb

KLIENTTRANSFORMATIONER

Billederne taler for sig selv..